lördag 30 november 2013

Vinter tag

Hej! Tänkte äntligen göra Vinter tagen med 20 frågor så hoppas att ni gillar den:


  1. Favorit vinter-ljus? Jag vet att det kanske är något speciellt ljus med en doft man ska ta men jag gillar dom här ljusen så himla mycket haha: 
  2. Snowboard eller skidor? Jag gillar båda! Jag gillar att åka längdskidor, slalomskidor och snowboard. Går nog inte att välja!
  3. Har du åkt skridskor? Ja, vi brukade ha det på idrotten.
  4. Är du bra på att åka eller typ sämst? Jag kan ju åka men jag kanske inte är världsmästare på det precis.. Jag kan åka, jag kan stanna, jag kan göra en "piruett" (alltså ut med ena foten och sväng runt, det är även mitt sätt att stanna på...).
  5. Snöar det på vintern där du bor? Ja, det gör det. Jag bor ju ganska precis mitt i Sverige. Men det kan variera hur mycket snö det kommer.
  6. Har du någonsin gjort en snögubbe? Japp. För några år sedan gjorde jag och mina bröder en som var ty tre meter hög, jag skämtar inte. Vi skulle dessutom rulla den understa delen uppför en backe som inte var nå brant alls men ändå fick pappa komma och hjälpa oss och han fick hjälpa oss att sätta på delarna också. Den stod kvar några dagar efter det att snön runtom hade smällt.
  7. Vilka högtider firar du under vintern? Alla julhögtider och nyår.
  8. Favorit julsång? Ingen aning! Det finns ju tusen julsånger med tusen versioner av varje.
  9. Favorit julfilm? Jag vet inte riktigt... Det finns ju ganska många men om det räknas tar jag nog Kalle ankas julafton bara för att jag brukar kolla på det varje jul.
  10. Har du något roligt planerat för vintern? Ja, lite grann då... 
  11.  Favorit vinter nagellack? Åååhh... Jag har så svårt att bestämma mig för favorit-nagellack men tja.. Eftersom det är jul snart så kanske det är det här:
     Annars gillar jag alltid det här som är typ knallrosa!: 
  12. Favorit vinter läpp-produkt? Jag älskar typ lypsyl och sånt men om det är typ läppglans eller läppstift så brukar jag inte använda det så ofta men det här läppglanset brukar jag använda mest iallafall:
    Det luktar typ jordgubbsglass!
    Men jag gillar vissa färger på mina läppstift också. Jag har två röda och ett lila men dom gillar jag inte så mycket och sen har jag ett brunt också men det är inte heller så snyggt tycker jag. Då var det bara två kvar. Ett knallrosa med jättedålig kvalité och ett till lite mörkare rosa-rött som är det snyggaste jag har! Det är det ända av mina läppstift jag skulle kunna tänka mig att ha på mig på typ en fest eller nåt sånt. 
  13. Mest använda vinter-klädsel? Jag använder ju strumpbyxor ganska ofta... Vintern har ju inte börjat än riktigt sådär men jag skulle nog tro att jag kommer använda mina tights med jul-mönster på.
  14. Favorit jul-mat/fika/godis? OJ! Jag vet inte vad jag ska skriva. Det finns ju så himla mycket gott på julen! Men jag måste säga att jag älskar struvor, knäck och kola... Fast jag kan bara suga på knäcken och kolan för annars finns risken att min tandställning lossnar och det vill man ju inte. Men förutom det har jag ingen aning! Jag gillar lussekatter/lussebullar utan russin... Särskilt några som mormor eller morfar gör för dom är det fullt med socker på utsidan.
  15. Vad är din favorit juldekoration i år? Jag brukar inte pynta mitt rum så mycket men bland det enda jag brukar ha i mitt rum så älskar jag min ljusstake! Är det inte gullig? 
  16. Vad önskar du dig mest av allt i julklapp? Om jag fick önska mig vad som helst i hela världen och det skulle gå i uppfyllelse, skulle det vara att min farfar blev helt frisk och fick göra saker tillsammans med oss barn så länge han kan och hinna träffa mina barn. Men om det ska vara något som går att få i uppfyllelse, skulle det nog vara typ antingen Just dance 2014 på x-Box 360 eller typ pengar eller nåt... Jag vet inte riktigt... Gärna en ipad 4 hihi...
  17. Vad är dina planer för julen i år? Jaadu... Typ det vanliga, fira julen hemma med släkten och ha på mig strumpbyxor (jag har haft det på varje julafton så länge jag kan minnas)... Och på juldagen funderar jag på att gå i kyrkan klockan sju på morgonen tror jag att det är. Bara för konfirmationens skull och jag vill göra det någon gång i mitt liv så jag passar väl på i år för annars kommer jag inte orka...
  18. Vilken klädsel gillar du mest för vintern som du inte skulle vilja ha på dig bland folk? Det måste nog vara min Zipperall eller min nya pyjamas... Jag älskar dom men vill inte synas bland folk i dom.
  19. Te, choklad eller kaffe? Jag tror att jag har svarat på den här frågan förut men det är iallafall te<3. Jag dricker inte kaffe och jag gillar inte choklad så mycket men så här ligger det till för tillfället: jag dricker bara te med mjölk i, annars kan jag inte dricka det, och jag dricker bara choklad/oboy med jättemycket grädde i. Så ja, jag kan faktiskt dricka choklad men bara med grädde.
  20. Gillar du, eller gillar du inte att det är så mörkt? Jag gillar att det är mörkt men jag är ändå väldigt mörkrädd. Men jag älskar att vara ute i snön och leka (ja, ni hörde rätt, jag brukar leka i snön, typ åka madrass i backar och snowracer efter skoter) medans det är mörkt ute! Men nu finns det ingen snö så just nu är det lite tråkigt. Plus att när jag går hem från bussen är gatlamporna tända och det är ändå mörkt ute.
Det var mina 20-frågors-vinter-tag hihi. Jag hoppas verkligen att ni gillade den!

1 kommentar:

  1. bra skrivit tyckte det var as bra frågot önska du kunde svara på lite mer vinter frågor hihihi<3 men jätte bra gilllar dem verkligen <3<3<3:^)

    SvaraRadera