onsdag 22 januari 2014

Träningsdag!

     Dagen började med skola och andra lektionen var idrott. Vi ska ha "rörelseuppgift" två veckor, vi ska sätta ihop en dans i grupper. Nästa två veckorna ska vi ha dans på idrotten, stor skillnad... Haha, men dans är kul! Så det är ju bra. Efter skolan gymmade jag och en kompis. Jag hoppas på skön och riktigt ond träningsvärk imorgon! Jag har äntligen fått ihop ett gym-schema som jag kommer göra jobbigare om några veckor när jag har vant mig mera. En ben-övning fick jag så ont i så jag knappt kunde stå, och då skulle jag göra två gånger till, det blev en gång till... Men jag var noga med att göra så mycket jag kunde! Det var två maskiner som var upptagna typ hela tiden så jag fick hoppa det. Lite synd eftersom jag är svagast i de musklerna. Efter gymmet åkte jag hem en liten sväng och åt och kvart över sju var det badmintonträning! Jag var lite trött vilket var synd, eller lite trött, jag skulle kunna ha sovit istället för träningen men det gjorde jag ju inte. Men vi gjorde två saker förutom uppvärmning och att bolla, den första saken fick jag köra mot min kompis som är bättre än mig på badminton och då fick hon börja ha bara en halv plan medans jag fick ha hela singel-planen. Efter att det stod typ sju-noll till henne tappade jag humöret. Och så var det hela den matchen. Jag försöker att inte bli på dåligt humör när jag spelar, för jag tycker att det är roligt, men då brast det... Sen skulle vi spela dubbel och då fick jag vara med henne och då blev det bättre. Vi brukar spela och vi är ganska bra tillsammans. Men då sa hon att jag skulle dra upp mungiporna eller nåt liknande och jag bara började om. Jag tänkte bort att jag nyss varit på dåligt humör och körde från början liksom! Det funkade och jag kunde vara glad resten av träningen.
     Jag vill ha träningsvärk nuuuuuuu!!! Då kan jag känna att jag har gjort rätt. Och gym blir det troligtvis imorgon också! På torsdag är det badminton-träning och på lördag är det match. Men jag har ju inte spelat nån match den här säsongen alls... Får se hur det går för nästa helg ändå är det en större tävling med massa duktiga spelare i alla åldrar. Förra året gick det sådär, jag är nöjd med allt förutom en sak. Jag visste att jag kunde bättre men jag vågade liksom inte göra mer... Då går det som det går.
     Och om några veckor är jag på ett plan till NZ!!! Längtar skitmycket dit! Jag kommer sakna alla här hemma men dem träffar jag ju typ jämt... Hur ofta träffar jag några som bor på andra sidan jordklotet liksom. Haha, jag vill inte få hemlängtan efter nån dag bara.
     Nu blev det ett långt inlägg igen... Jag vill försöka göra flera per dag och lite kortare med nån bild. Det vore najs ju... Lite svårt när jag inte har internet på telefonen... Men det är fixat snart tror jag. Har jag sagt att det är lättare att kommentera? Nu kan vem som helst kommentera och inte bara de som har ett typ google-konto eller nåt annat, jag kommer inte ihåg vad det andra var. Men det är lättare nu iallafall! Nu ska jag soooova. Det är så härligt, haha. Här är en som gillar sömn...
Gammal bild igen, bättre än ingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar